Szerző |
Üzenet |
< / utazgat / libavacsora pécsen (mert itt még nem volt...) |
|
Elküldve:
2008.10.27. | 22:31
|
|
|
|
november 8-án libavacsora lesz pécsen. JÖjjön aki szeretne.... |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.10.27. | 22:48
|
|
|
|
Mi a helyszín? Melyik lakás, melyik hegy? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.10.27. | 22:52
|
|
|
|
Lakni akár nálunk akár T-nál. VAcsora nálunk.
avagy,
"Aj, aj , liba-bál, liba-bál!
Kiskereki kisbereki
nevezetes liba-bál!
Kerek liba combok,
ékes liba-lábak!
Ötven liba ötven mája
tölti ma a tálat!"
(Varga Katalin [!!!]: Gőgös Gúnár Gedeon)
Lesz szekszárdi libavér is- Muhahahhaha |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.10.27. | 22:53
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.10.27. | 22:54
|
|
|
|
Viktor! Viktor! (De csak akkor jöhettek ha visszahozzátok az Anda Wallace and Gromice filmjét.) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.10.27. | 22:55
|
|
|
|
Ezt én akartam utána szúrni, de nem baj. Akkor is hozd, ha nem én mondom! Mert de persze én is mondom. Mert én persze megyek, ez faktum. |
Legutóbb anda szerkesztette (2008.10.27. | 23:02), összesen 2 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.10.27. | 23:02
|
|
|
|
ott lesz: Én is, persze meg fáni és kata is. Meg Anda is csak azért, hogy ne tudja letagadni.... |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.1. | 13:05
|
|
|
|
Mi nem megyünk, nem tudunk, beprogramozva. Sajnos. Anda te viszont milyen bátran odatetted magad az elején, vállalva a kockázatot, hogy esetleg sok ember lesz. Bár most majd lehet jobban szétszóródni, estleg klikkesedni a megsokasodott pécsi gazdák közt. No tsók mindenkinek. És könny. Majd egy ludaskását azér mi is összedobunk és rátok gondolunk miközben eszünk. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.1. | 14:32
|
|
|
|
Divatja van most a veszélyes életnek, én is beneveztem egy körre. De leginkább azért megyek, mert a Borsónak már régóta meg van ígérve a látogatás, és akkor összekötöm a kellemeset a kellemessel. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.2. | 11:46
|
|
|
|
Mi - fájdalom - ezt a pécsi túrát is kihagyjuk, tekintve, hogy aznap vitorlásversenyen van immár a család felének aktív részvételi kötelezettsége, s más, hasonló jellegű lekötöttség is szerepel a naptárban már egy ideje. Töpit majd csmgljatok  |
|
|
|
|
|
 |
|