vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / háló / személyzeti kérdések

Szerepeljen-e Ádám Viktor arcképe a nyitóoldalon és a tagok között, azaz legyen-e formálisan is kooma?
igen
72%
 72%  [ 8 ]
igen, de soha többé nem hozhat 2001-es bozsolét
27%
 27%  [ 3 ]
nem
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 11

csaba
HozzászólásElküldve: 2007.01.16. | 22:07  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Felvetném, ne fontoljuk-e meg az Ádám Viktor - mint sok alapítónál is szorgalmasabban megjelenő külsős - belsőssé tételét e honlaphoz tartozó kis demokratikus, önszerveződő állampolgárilag kezdeményezett közösségbe. Azaz kapjon nevet, válasszon jelszót és ossza az észt itt a honlapon (is). Amint ez egyébként már korábban is felvetődött.

Szavazás?! Szavazás!! Mondjuk 3 nap?
(aki nem olvas, nem élhet jogaival, tessék tehát olvasni) Very Happy

Legutóbb csaba szerkesztette (2007.01.23. | 18:26), összesen 2 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
anda
HozzászólásElküldve: 2007.01.16. | 23:57  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Ugyan ettől még nem ehet gyakrabban velünk, és a Tomzitól sem emiatt fog kapni olcsó szekszárdi vöröseket, de mint azt az élet más területein is megismerhettük, és szeretve tudjuk, a formális dolgoknak roppant a jelentőségük. Így hát gyerünk és persze, és miért ne, meg természetesen, mindenképp szavazzunk. Ez ugyebár anonim, tehát nyugodtan lehet nemlegesen is, nem derül ki, hogy ki volt az ;-)

Ez azonban most még nem a szavazás, egyelőre csak beszélünk róla, senki ne próbáljon meg gombokat nyomni, vagy ikszelni bárhova is a jelen felületen.

Legutóbb anda szerkesztette (2007.01.24. | 21:20), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tamás
HozzászólásElküldve: 2007.01.17. | 00:10  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Ok. Viktor legyen gyikfing. Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kata
HozzászólásElküldve: 2007.01.17. | 15:26  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Akár hiszed, akár nem, azon méláztam a minap, hogy van aki "alapító" tag, kis színes portréja kavarog a nyitóoldalon, osztán ide se bagózott 2 éve. És eszembe, igen, eszembe jutott a Viktor, aki az utóbbi Kóma események lelkes résztvevője, meg különbem is jó arc. És - de tényleg - arra gondoltam, a hétvégi bortesztelésen megkérdem, hogy miért is nem lehet felvenni új tagot? Vagy lehet? De akkor legyen ott az ő kis képe is, kavarogjon!
Mint amikor a rádiót feltalálták
: úgymond benne volt a levegőben a rádió eszméje, és egyszerre többen is rájöttek -asszem hárman - hogy: "Rádió!"
Csaba lett a kómák Marconija, egy pillanattal előbb mindta mint én.
Viktor jöjj!
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.01.18. | 11:59  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

16 ember van az ún. alapítók csoportjában, de messze nem volt egységes a lelkesedés annak idején ezzel kapcsolatban, nem is kérdeztünk meg mindenkit célzottan erről. Nem olyan volt ez, mint az USA alapító okiratának megszületése, ahol egy emberként, és mindenki fennen kiáltott, hogy hurrá. A 16-ból többen csak úgy bekerültek, mert miért ne, gyakorlatilag ingyen van. Meg akkor azért másképp is mentek a dolgok, több volt a közös esemény. Mostanra kicsit behalt ez a dolog, teljesen érthető, ha van olyan, aki egyáltalán nem érzi magáénak, nem érdekli (bár nem zavarja).

Azt soha senki nem mondta, hogy nem lehet új tagot felvenni, de soha senki nem is jelezte ilyesmi vágyát. Kiszállni is lehet, az sem bonyolult.

Kicsit várunk még, hátha valaki szigorúan ellene van a bővítésnek, vagy mondjuk a Viktorról kiderül, hogy nem EU-konform, mert elnyomja otthon a kisebbségeket, és durván szállítja az élőállatot.

Legutóbb anda szerkesztette (2007.01.24. | 21:21), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gyöngy
HozzászólásElküldve: 2007.01.18. | 17:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Viktort úgy ismertem meg, mint aki méltó lehet a Kooma név viselésére. Minden további nélkül támogatom a felvételét.

Ha már finom utalásféle volt akkor itt ragadom meg az alkalmat és jelzem, hogy én mindig figyelem a koomam.hu-t. Lehetőségekhez mérten up-to-date vagyok, bár ritkán szólok hozzá, ez igaz. Én a "riktán de jót" elvét vallom Smile
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.01.18. | 21:38  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Esetleg a Viktort is megkérdezhetnénk, hogy szeretne-e tag lenni. Hátha utálná a dolgot, hisz annyi a kötelezettség, mindenféle formalitás, kényszer, hogy. Meg ugye a tagdíj, az éves beszámolójelentés, a heti 2-3 közgyűlés. Szóval nem fenékig tejfel.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.01.23. | 17:15  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Hát akkor ezt már tudjuk: nem utálna tag lenni, bár szerintem látszott némi aggodalom az arcán, amikor megkérdezte, hogy mit kell majd csinálni. Legyen hát szavazás a témában, és akkor Csaba! Nem akarom elvenni a lehetőséget, és én is szeretném, ha több lehetnél, mint pormacska, így azt mondanám, hogy indíts új hozzászólást, és legyen az a szavazás, de ahogy most megkutattam, ebből a már meglévő eszmecseréből is készíthető szavazás.

Tehát nem kell új, és mivel itt tárgyaltunk a dologról, kézenfekvő is, hogy ez forduljon át döntési szituációba.

Ha kell segítség, akkor keress, de inkább próbálkozz. És nem is feltétlenül itt, hanem a <próba> szekcióban, hisz az nevéhez méltóan pont erre való. Szimuláld a jelen állapotot, csinálj egy sima topikot, szólj bele párszor, majd állítsd át szavazásra. Ha ott megy, akkor jöhet ez is.

És akkor ettől nem leszel kevésbe pormacska formálisan, de gyakorlatilag viszont kimagasolsz majd a szürke tömegből, asszem.
Vissza az elejére
csaba
HozzászólásElküldve: 2007.01.23. | 18:28  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

a szavazásba nem lehet sem emotikont, sem más hülyeséget beiktatni. pl., hogy időtartam (nap) 5 a maival együtt. miért?
Vissza az elejére
csaba
HozzászólásElküldve: 2007.01.23. | 21:48  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Ja, elfelejtettem ide írni, hogy akkor mostantól, azaz már kb. 3 órája - lehet szavazni.

szavazás, szavazás Laughing
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
1 / 3 oldal
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3  Következő
Tartalomjegyzék / háló

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban