Szerző |
Üzenet |
< / szerintem / AQ1 audio |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 00:26
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 09:44
|
|
|
|
De tényleg nem kell vennem semmit? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 12:47
|
|
|
|
Ezt most komolyan kérded?
(Persze hogy nem.) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 12:52
|
|
|
|
Hogy kérdezném már komolyan, kómám? Csak nem raktam ki a jelet, mert annyira egyértelmű volt, hogy vicc. Főleg azután, hogy ezt szombaton már többször megkérdeztük, és nevettünk is rajta. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 12:54
|
|
|
|
Mielőtt bárki félreértené, hangsúlyoznám, hogy bár cégünk nehézségekkel küzd, de nem a kevés rendelés miatt, hanem azért mert el vagyunk maradva. Tehát nem megrendelésekre pályázom itt Kóma körökben, ez csak mezei büszkélkedés. Tudjátok egyáltalán, milyen élmény meghallgatni egy AQ1 láncon egy Traviátát, régi Pavarotti/Contrubas felvételen? Amikor még P. nem volt modoros. Ne tudjátok meg. Na jó, tudjátok meg!
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 12:55
|
|
|
|
Idézet: |
Főleg azután, hogy ezt szombaton már többször megkérdeztük, és nevettünk is rajta.
|
Na de ha akkor már nevettünk rajta, akkor most miért gondolod hogy megint vicces?  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 13:49
|
|
|
|
gyöngy írta: |
Mielőtt bárki félreértené, (...) nem megrendelésekre pályázom itt Kóma körökben, ...
|
Most már tényleg nyugodjál szépen meg, és hidd el végre, hogy egy pillanatig sem tételezte fel Rólad senki, azért invitálnál a bemutatóterembe, hogy ránk erőltessél valamit, amit tizedannyiért megkapunk a MediaMarktban. Tényleg nem gondoljuk, hogy eladni akarsz nekünk (de ha netán mégis vásárolnom kellene, akkor...  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 20:49
|
|
|
|
Akkor jól van.
De azért lehet vásárolni is.
Na jó, megrendelni. Mert ugye nálunk hónapokat kell várni. Mint a Ferrarinál  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 21:35
|
|
|
|
Tudtam, éreztem! Ugye megmondtam: ez eladni akar! És Neked ez a munkahelyed? Ott ülsz egész nap, és várod az érdeklődőket? Vagy otthon faragsz? Ez utóbbi esetben (mivel nem vagy ott) egy vadidegentől kellene megrendelnünk érthetetlenül drága dolgokat? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 22:45
|
|
|