vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / utazgat / felsőgagy 2005
anda
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 09:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

az végül is teljesen mindegy (indulás előtt pár nappal végképp), hogy ki mennyi előleget fizet, a lényeg az, hogy az általatok utalt összeg ellentételezve legyen, azaz nektek ne kerüljön pénzbe az, hogy szívességet tettetek a foglalóval.

azt viszont mindenki tartsa fejben, hogy mennyit adott, mert a végső elszámolásnál fontos lesz, természetesen. én 4850-et fizettem anno, most meg egyesek talán 4200-t fognak, azaz a 14-es osztás szerint én túlfizetek, de - mondom - nem baj, mert a végén majd úgy számolunk.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
smicu
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 09:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
pormacska
pormacska

Most már készség szinten megy asszem ez a bejelentkezés dolog, úgyhogy nem menekültök kommunikáció éhes énemtől Very Happy
Szerintem legyen az az összeg amit a törpe minoritás előleg címén befizetett. Az összegre persze már nem emlékszem.... Smile Listát várom....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
macek
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 13:35  Hozzászólás, az előzmény idézésével
pormacska
pormacska

Árilis 18.-án utaltam 4.850 ft.-ot.
Vissza az elejére
szofi
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 14:42  Hozzászólás, az előzmény idézésével
pormacska
pormacska

Barátaim!

Csak a második héten megyek Gagyra, mert szombaton Ausztriába megyek egy hétre, és ez csak tegnap este derült ki. Ez nem valami titkos megbízatás, hanem egy jutalomüdülés, ami nem most lett volna, de aztán kiderült, hogy vagy most megyek vagy soha, tehát megyek, mert ezt nem lehet kihagyni, De a második hétre mindenképpen megyek, és természetesen beszállok az első hét szállásköltségeibe is. Ildi, köszönöm a szállítás felajánlását, egyben felkérem Macekot, utazzunk együtt a jövő vasárnap.
Vissza az elejére
kata
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 21:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Szofi felajánlását köszönjük, elfogadjuk.
Mint ahogy Páncsóét is aki az első héten nem tud jönni, de ez későn derült ki, tehát, fizet korrekten, mint a katonatiszt s mint Szofi.
Egyben indítványozom, hogy ha a jövőben lesz hasonló megmozdulás -közösen el- akkor a síeléseknél jól bevált gyakorlatot alkalmazzuk: húzzunk egy időhatárt, és aki utána mondja le, az bizony fizesse ki az egészet, amire jelentkezett, mert ennyi vis majorral egyszerűen képtelenség számolni.
Más. Dugóék pompásan megoldották a borfeladatot, Tomzi küldi Pécsről, s Szálkán keresztül utazik Gargyra a jó kis szekszárdi bor.
Többen jelezték rajtam keresztül Dugóéknak: ott legyen a szemetek a rendelésnél, két hétre kérjetek a borból, legyen elegendő! Razz
A forradalom legújabb fejleményei, csakhogy senkit ne érjen váratlanul:
Sajnos nem lesz ott Csille Márti, aki -saját állítása szerint is -imád mosogatni, ezért ezen a fronton is be kell vezetnünk a statáriális bíróságot.
Mire gondolok: Hogy ne ugyanaz a 4 ember mosogasson két hétig, ezért a konyhafalon is lesz egy papír, amely rögzíti, hogy az adott napon ki mosogatott egy nagyobbat -lsd. Mc Donalds takarítási rend- és aki bemegy a konyhába ránéz, a forgatókönyv szerint elszégyelli magát, rájön, hogy ő rég vagy még egyáltalán nem mosogatott és nekifog 40 poharat, 20 tányért, 50 evőezközt és 5 zsírnyás tepsit elszotyogtatni. Aki ezt ignorálja, azonnali sortűz által.
Very Happy
Egyéb fenyegetés?
Vissza az elejére
ildi
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 22:29  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Szofi, nem hinném, hogy holmi jutalomüdülés felér Gaggyal! De hát te tudod...
Bicikli. Kata! Nekem van egy k. jó női kerékpárom, és szívesen kölcsönadom. Már csak egy bicikli-cipelőt kell hozzá találni, mert nekünk csak egy van, és Dugó is hozni akarja az övét. Ha nem sikerül, akkor lehozzuk csak az enyémet, mert Dugó tulképp azzal jobban is szeret bringázni (mert jobb, csakhát ezt nehéz bevallani), és akkor lehet felváltva.
Bor. Szerintetek mennyi a kétheti mennyiség? Van fröccsnek való is, nem csak vörös. Még csak a szállítás van lefixálva, a mennyiség nincs. Tavaly mennyi volt? Az elég volt?
Vissza az elejére
kata
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 22:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Bormennyiség férfiügy, velük kell megbeszélni, lövésem nincs mennyi a gagyi átlag. Páncsó, Macek hozzászóását várjuk a témához.
Bicaj Smickónak kell, nem nekem, -Isten ments!- ezt meg vele.
Vissza az elejére
kata
HozzászólásElküldve: 2005.06.16. | 00:13  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Igen gagyelőleget kaptam eddigi emlékeim szerint tehát az
Andrástól, Csabáéktól, Macektól, Szofitól. Senki többet?
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2005.06.16. | 08:34  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

kezd egy kicsit fasizálódni a hangulat, kiváncsi vagyok mi lesz ebből ott a helyszínen ;-)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fáni
HozzászólásElküldve: 2005.06.16. | 09:54  Hozzászólás, az előzmény idézésével
papírkutya
papírkutya

A Tomzi féle borból emlékeim szerint másfél kannányi, azaz 30 liter vörös volt a helyszínen. Ez ugyan nem tartott ki végig, de ennyi lehet, hogy mégis elég lenne mivel most kevesebben leszünk.

Sör fronton asszem 1 doboz (20ü)/nap volt a fogyasztási ráta.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
3 / 4 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő
Tartalomjegyzék / utazgat

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban