Szerző |
Üzenet |
< / halló! / K. Katica jelenti |
|
Elküldve:
2008.11.25. | 14:07
|
|
|
|
gyöngy írta: |
Ja és még hűségnyilatkozatot sem kell tennem ha nem kérek készüléket.
|
De a Vodafone az nem a "köcsög cég" kategória? Mármint hogy a legsuttyóbb mind közül, és csak azért vannak még ügyfeleik egyáltalán, mert az agyatlanul olcsó dolgaiknak mindig van, aki éppen bedől. Olvasmányaim alapján nekem ez jött le, de akkor most kivárok, és majd a Gyöngy folyamatosan beszámol az ügyfélszolgálatos élményeiről. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.25. | 14:07
|
|
|
|
...és történelmi okokból kifolyólag a számlát nem hozzám küldik  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.25. | 14:12
|
|
|
|
a cég egy éve váltott vodáról pannonra, de sztem egyik kutya, másik eb, csak egyszer ez, másszor az az olcsóbb |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.25. | 14:13
|
|
|
|
anda írta: |
De a Vodafone az nem a "köcsög cég" kategória?
|
Biztos az, mint mindegyik.
De
a) már voltam Vodafonos, és nekem speciel nem volt velük bajom, csak a jobb ár miatt mentem át anno a Pannonhoz
b) nem kell hűségnyilatkozatot tennem
c) a webszolgáltatónkon keresztül, mint kiemelt partner kapjuk a flottakedvezményt aki elég nagy ügyfele a Vodának, talán nem szivatják szénné őket. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.25. | 14:17
|
|
|
|
Akkor pályázzunk frekvenciára (asszem van most ilyen lehetőség), és alapítsunk mobilszolgáltató céget, amelyik nem seggarcú. A neve legyen mondjuk Foncsi. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.25. | 14:20
|
|
|
|
Összedobjuk azt a kis tőkét, ok.
Azt olvastam hogy Japánban nem is sms-eznek az emberek hanem kizárólag emilezek a telókon, és kb. 2-3 Ft egy emil. Na ezt kéne a cégünknek becélozni. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.25. | 14:42
|
|
|
|
Mi a különbség? Megírod, és megnyomsz egy gombot, hogy elküldjed. Teljesen mindegy, hogy ezt SMS-nek, vagy emailnek hívjuk, nem? Mindegy, az új szolgáltatónknál ennek Tellevél lesz a neve, és 2 forintba fog kerülni (a japánok hülyék). |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.25. | 16:18
|
|
|
|
Nem mindegy, mert az emilt akkor is megkapja az illető ha Janpánban felejtette a telefonját és épp európában egy netkávézóban nézi meg az emiljeit, ezen kívül az emil hosszabb is lehet, tartalmazhat formázásokat, linkeket és csatolt fájlokat. Egyébként a japánok tényleg hülyék  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.25. | 16:23
|
|
|