Szerző |
Üzenet |
< / halló! / Kómaparti? |
|
Elküldve:
2007.09.7. | 13:54
|
|
|
|
tessék, idejön és belerondít  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.7. | 20:19
|
|
|
|
JA! Páncsó bezárkózott a hálószobába, és hasrafeküdve zokog a franciaágyon a gonoszságod miatt! Látod, ezt csináltad! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.10. | 09:44
|
|
|
|
Najó, akkor oldjuk az irtózatosan feszült hangulatot egy kis játékkal (amiből persze majd újabb botrány lesz, de ezt most még nem akarjuk tudni, nem vesszük észre): kinek az arcából idéztem, azaz kinek a pórusait láthatjuk azon a kis részleten? A helyes megfejtők között speciális ránctalanító krémet sorsolunk ki, amely franciaágyon hasonfekve is használható.
Segítségképp újra itt a kép:
|
Legutóbb anda szerkesztette (2007.09.11. | 09:29), összesen 1 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.10. | 21:20
|
|
|
|
anda írta: |
A helyes megfejtők között speciális ránctalanító krémeket sorsolunk ki...
|
a krémet mindenesetre helyezzük el a "vásárlási tanácsadó" rovatba, felteszem érdemesült rá, ha ebben a körben szeretnénk kisorsolni |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.11. | 17:46
|
|
|
|
Csaba, ez te voltál?
Hogy miket kell megírnod az új hivatalban, nahát...  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.11. | 19:57
|
|
|
|
persze, hogy én, itt nézettséget kell produkálni, s ezért még a profilmódosítás ilyen mértékétől sem riadunk vissza. valahogy azért te is rátaláltál, s ez mindenképpen bíztató a jövőre nézve.
na, zzel kell versenyeznie a monetáris politikának, hát... |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.12. | 08:44
|
|
|
|
Most akkor mégsem Üzleti Negyed, hanem Tudomány rovat? Polihisztorizáció? Pénzért bármit? Ha van komolyabb háttéranyag a cikkhez, ne dobd ki, engem érdekelne ;-)
Akárhogy is, akárhol is, az impresszumban még nem szerepelsz:
Idézet: |
Főszerkesztő: Weyer Balázs
Lapigazgató: Markót Imre
(...)
Üzleti Negyed: Deák Bálint (vezető), Farkas Katalin, Galambos Péter, Giczi József, Kun Mónika, Major András, Novák Endre, Váci Tímea
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.12. | 10:10
|
|
|
|
már csak Smicunak kell elmagyaráznod, hogy "Drágám, én kizárólag munkaköri kötelességből és hivatástudatból nézegetem más nők mellét"  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.18. | 13:23
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.25. | 12:27
|
|
|
|
anda írta: |
A fórum ezt nem tudja, ezért nem állítja át automatikusan. A megoldás vagy az, hogy átállítod magad a saját profilodban ideiglenesen GMT+2 (a nyári időszámítás végéig), vagy szenvedsz tovább a hibás kijelzéstől.
Én azért utánajárok ennek a dolognak felsőbb szinten is, mert kicsit furcsa, hogy egy ilyen funkció nincs impelemtálva.
|
Az utánajárás eredménye pedig egyrészt az, hogy műveletlen parasztok vagyunk mind, másrészt mindenkinek igaza van, és minden jól működik.
Ugyanis azért nincs globális (központi, azaz rendszerszintű) automatikus átállítás a nyári időszámításra, mert olyan nincs is. Tehát nincs globális nyári időszámítás, ez nem egységes a bolygón. Van ahol egyáltalán nincs is, van ahol csak fél óra. A fórum persze egy adott országban van telepítve, ott működik (jelen esetben Magyarországon), de magának a fórumnak a felhasználói a világ bármely pontján élhetnek (jelen esetben mind Magyarországon). Ha lenne központi átállítás, akkor nem mindenki látná helyesen az időt a fentiek miatt. Ebből következően nincs, mert nem is lehet erre más megoldás, mint hogy mindenki magának állítja be a nyári/téli időszámítást. Amint a nyári elkezdődik, akkor a saját profilban GMT+2 értéket kell megadni, annak végeztével tessenek visszaállítani ezt GMT+1 értékre (már amennyiben erre igény mutatkozik). |
|
|
|
|
|
 |
|