Szerző |
Üzenet |
< / halló! / Kómaparti? |
|
Elküldve:
2007.09.7. | 10:00
|
|
|
|
anda írta: |
kata írta: |
Meg vénülő, hiú s ezért kopaszodó fejét kínosan sapkával takargató vénlegény kóma fehérkés fejbőre is kiválóan látszana, nemde?
|
De, persze hogy látszana. És?
|
Ja, mindig elfeledem, h mizantróp szociofób vagy, és nem veszed észre h kardlapozásaid nyomán sérült, vérbe fagyott népet hagysz magad mögött. Nem veszed észre, ezért kár is magyarázni finom rávezetéssel - -, példákkal, utalásokkal.
Vagy várjá, akkor mint a Macinak:
Andriska! Nem! Ez a szöveg ÉS a fotó együtt túl gonosz volt! Nem, nem szabad! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.7. | 10:27
|
|
|
|
Na akkor tegye fel a kezét, aki vérbefagyott a fenti hozzászólásom miatt! Magánleveleket is elfogadok, ha esetleg valaki szégyellné nyilvánosan bevallani, mert ugye az egyben azt is jelentené, hogy ő maga is ráncos, meg pórusos, csak azt hitte, ez nem fog soha kiderülni.  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.7. | 10:44
|
|
|
|
én nem, hisz nem vagyok érintett
...viszont valaki már igen |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.7. | 10:48
|
|
|
|
viktor írta: |
én nem, hisz nem vagyok érintett
|
Mert neked nincsenek ráncaid, meg pórusaid?
...viszont valaki már igen
|
Ez nem biztos, mert a Kata általában jön ezzel a kardlapozással, és felemeli a szavát a nép érdekében. Vagy szerinted ő most az a valaki, aki már vérbefagyott? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.7. | 10:52
|
|
|
|
nem, én lettem valaki, az itteni ranglista alapján
ránc még csak-csak, de az jól áll - legalábbis ebben a hitben ringatom magam és annak hiszek, aki ezt mondja  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.7. | 11:05
|
|
|
|
Ja! Totálisan félreérthető volt, és félre is értettem a nagy hévben! Egyébként meg gratulálok a ranghoz, és bátran ki merem jelenteni, hogy neked jól állnak a ráncok!  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.7. | 11:06
|
|
|
|
ezzel a kijelentéssel sok pontot gyűjtöttél a barát-listámon, csak így tovább
most látom, milyen szép a sapkád  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.7. | 11:19
|
|
|
|
Én pedig szeretek neked DVD-t kölcsönözni, és az sem zavar, ha nem kapom vissza! Én így szeretlek, ahogy vagy!! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.7. | 12:22
|
|
|
|
ezzel a kijelentéssel sok pontot gyűjtöttél a barát-listámon, csak így tovább
most látom, milyen szép a sapkád
|
anda írta: |
Én pedig szeretek neked DVD-t kölcsönözni, és az sem zavar, ha nem kapom vissza! Én így szeretlek, ahogy vagy!!
|
ez azért kezd hardkor lenni
az persze kiemelt helyen szerepel az oldalon, hogy én a más lemezeit, sőt tárgyait szeretem sajátomként óvni. erősen kettősnek tűnik a mérce elvtársak  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.09.7. | 13:04
|
|
|
|
A szeretet nem ismer határokat! A vélemény szent. A megóvás pozitív dolog. A kettős mérce ősi magyar szokás. (Feladat: helyezze el az előbbi mondatokat a kontextus megfelelő metszéspontjain! :-) |
|
|
|
|
|
 |
|