|
Szerző |
Üzenet |
< / utazgat / felsőgagy 2005 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 13:11
|
|
|
|
kegyetlenkedel, bántod a macekot!? mondta az a szent lélek, hogy csak "készülődési izgalomból" kérdezget, erre te egyszerűen agyonnyomod, mint egy büdösbogarat!? ez teljességgel hihetetlen, és maximálisan drámai szituáció, nézni alig bírom, asszem megyek és lefekszem aludni :-) |
Legutóbb anda szerkesztette (2007.02.1. | 21:42), összesen 1 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 13:57
|
|
|
|
Akkor mi lenne, ha el kezdenének szervezkedni az első hetesek? Nekem pl. van új infóm.
Azzal tegnap szembesített Kata, hogy az első héten nemcsak kevesen vagyunk, de az autók száma is csekély. (2 db) Ezt nem sikerült növelni, de a helyek számát igen!!! Drága Koncz Endrú és Kulcsár Juli (áldassék a nevük) kölcsön adják 7 személyesre alakítható pözsójukat! Így legalábbis a lehetőség adott lesz, hogy akár együtt mozduljunk vhová.
Továbbá vásárlás. Ki kellene találni alapkészletet, és hogy az ki szerzi be. A beszerzésben szóbajövők: Fániék v. mi; úgyhogy erről majd fórumon kívül egyeztetünk, de az alapkészlet összeállítása bepofázást igényel. Rajta!
Továbbá érkezés. Kata, az elméleti vasárnapról kiderült, hogy igen vagy sem nem?
csók mindenkinek és lázas készülődést |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 18:42
|
|
|
|
Bravó! Kocsiszerzés szép munka volt! Köszi! És áldassék Padlizsános Juliék neve is.
Holnap megtudom a vasárnapi érkezést, egyéb infó -kaját, italt ki mikor, hogy hoz- szintén holnap.
Puszi Ildi, Köszi! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.14. | 15:57
|
|
|
|
Forradalom!!!
Új rendszer lép életbe a szeszesitalok fogyasztásának finanszírozásában, ezentúl ez a tétel kimarad a mátrixból - lesz-e mátrix egyáltalán a Tomzi nélkül? Zsófi még Bercivel kiegészülve sem képes két hét alatt annyi alkoholos italt lenyelni, mint azt apukájuk teszi egy nap alatt, de ugyanez igaz (sőt ) Jakabra és Samura is, hogy felnőtt versenyzőkről ne is tegyek említést. Tehát ezentúl mindenki maga csenget az általa elfogyasztott söré, boré, körömlakké, vodkatomié, fröccsé, denaturált szeszé, mindené, amit szeret és lenyel, nem pedig a fiatalkorúakkal és absztinensekkel fizetteti meg:) - legalábbis jelentős részét.
Technikailag úgy vitelezzük ki, hogy mondjuk a Rákóczi saalban kifüggesztünk egy marha nagy papírt és erre alkotunk egy mátrixot (függőlegesen a fogyasztók elnevezése, felül vagy persze alul a fogyasztott termékek listája, a mátrixot pedig a strigulák töltik ki).Így csaknem pontosan nyomon követhető, hogy ki hány egység ellenértékét tartozikkiegyenlíteni. Azért csaknem, mert szerintem bátran számolhatunk némi üzemi veszteséggel is, amennyiben nem vállalunk nagy kockázatot azzal, hogy feltételezzük, előfordulhat bárkivel, hogy a hatodik sör/pálinka/vodkatomi/miegymás után kevésbé engedelmeskedik a keze és nem sikerül behúzni a strigulát. Másnap meg úgysem emlékszik arra, hogy hány csusszant le, de másnap felesleges is próbálkozni a rekokonstrukcióval, ami ott, akkor nem húzódott be, azt fizetik a gyerekek és az antik:) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.14. | 20:09
|
|
|
|
No. Gagyügyi mozgolódás, tessék Macek!
Sokan kérdezték, vegyük át mégegyszer:
Naponta 29 000 Ft a ház. Következőképpen oszlik el:
Az első héten Dugóék, Csabáék, Szofi, András, Katus és Borsó lesz ott.
A második héten kezdenek szivárogni -az első hét péntektől, szombattól?- Dugóék helyére Adriék, és még Kis Rita, Macek, Páncsó, Gyöngy, Bogi.
Ha elérném már végre Kocsán Gagytulaj Évát, megtudhatnánk, hogy mehetünk-e most vasárnaptól baráti árért, egy estével előbb.
(Meg hogy lehet-e női bicajt kölcsönérni, és hogy megvan-e még a koviubis üvegünk ) Szofi t. figyelmét hívnám fel arra, hogy ha mehetünk, mindenki vasárnap jön, mindenki kocsival, tehát ha akar, akkor tegyen lépéseket az ügyben. (Velünk Király barátunk utazik.)
Az alkoholforradalmat csak üdvözölni tudom, szerintem is.
Lesz mátrix! Neo szerepében idén Király Andrást köszönthetjük:
Szia Bandi!
Apropó az előlegeket (4200 Ft két napért, teltházzal számolva) ki fizette már és ki nem, ki utalta és ki nem?
Én eleddig Csabáékról és Andrásról tudok. Erre persze ott is lesz lehetőség.
Künn a fákon ujra szoól a víg kakukkmadár!
K |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.14. | 22:36
|
|
|
|
Alkohol forradalom ide-oda, Tomzi féle bor nagyon jól jönne (mint fő fogyasztó . Mi már próbáljuk vele felvenni a kapcsolatot. Hahó Tomzi!!
Alapkészlet ügyet el kéne kezdenie vkinek. Ajaj, hajaj.
Nekünk most úgy fest, hogy ha lehet is vasárnap érkezni, hétfőn jövünk. Szofi, majd egyeztessünk. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.14. | 22:42
|
|
|
|
Drága férjem nincs tisztában az alkoholfogyasztási szokásaimmal! Vodkatomiról egyáltalán ne beszéljünk - rossz emlékű éjszaka rémlik fel -, de dzsintomiról annál inkább és kimaradt a listából kampari juci is  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.15. | 09:23
|
|
|
|
pontosítanék, mert olyan vagyok! volt egy ilyen email a katától annak idején (talán nem tagadja le most sem ;-)
Idézet: |
Tegnap elutaltuk Kocsan Evanak a gagyi haz foglalojat, mely ket napi penz, azaz 2 x 29 000 = 58 000 Ft. Ezen osszeg 12 fele oszlik meg kozottunk, akik jeleztek, hogy jonnek. Fejenkent 4850 Ft, picinyket kerekitve. (A Csabaektól es a Dugoektol 3 - 3 egyseget szamolunk, csakugy mint a husosztasnal, a ket-ket gyerek egy felnottnek van szamolva.)
|
tehát a fizetendő előleg nem 4200, hanem 4850, egyrészt. másrészt eléggé elképesztő, hogy van, aki ezt még nem fizette ki, mert hiszen attól lett volna előleg, hogy előre ki van, és egyébként is volt egy fontos szerepe, melyet már nem tud betölteni. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.15. | 09:27
|
|
|
|
Smicu végre itt van, tud regisztrálni, üdv!
(Asszem én vagyok itt a Hivatalos Hurrábizottság.)
Kocsán Évával beszéltem:
- mehetünk vasárnap, Éva elengedi az első nap árát, mondtam, hogy jó fej
- az uborkásüveg megvan (de ha nem találja, ad nekünk kölcsön)
- női kerékpárt nem, csak egy férfit tud kölcsönadni (de az nem kell) a faluban szerzünk kölcsönbe.
-Gagybüfé e-mailt küldök majd Smickónak és Ildinek a mai napon
- a telefonom nem tud csörögni, ha valaki akar, SMS-ben üzenjen, vagy hívjon az otthoni számon |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.15. | 09:30
|
|
|
|
Igen, de az 12 felé volt osztva, most meg már 14 felé számoltam, mert a 2. héten annyian leszünk. Vagy hogy legyen? fogalmam sincs... |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|