vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / vendékönyv / guestbook / hát hogy sziasztok
fáni
HozzászólásElküldve: 2005.06.13. | 15:22  Hozzászólás, az előzmény idézésével
papírkutya
papírkutya

Helló Gümec!

Gratula, mint a legaktívabb vendégnek Smile

--------
Szintén gratula Dugónak, aki ugyan men lép be saját néven, de a fenti remek szösszenettel asszem megvetette az alapját egy erőteljesen irodalmi honlapnak, oh köszönet...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
anda
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 10:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

gümec írta:
már csak a kódokat rontottam el, de kellett nekem fickándozni tagek közt...

kisegítettelek, amint az fentebb látható.

gümec írta:
mennyire mahjongoztok ti elszántan? csak mert épp fülembe jutott, hogy alakulóban a magyar mahjong szövetség vagy mi....

annyira mi azért nem, szerintem. régen eléggé elszántak voltunk ezügyben, és kijártunk a gidáékhoz únyba rendszeresen, de most már viszonylag szórványos az efféle indíttatású összejövetel, sajnos.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
anda
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 10:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

ildi írta:
igen, igen, tiltakozom, hogy valaki a >gümec< álnév mögé rejtezik, mi meg találgassunk.

alkalmasint semmivel sem visz közelebb a megoldáshoz, ha a 'gümec' helyett a 'palóczemő' használtatik. jelen esetben kivétel lenne, ildi? ;-)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gümec
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 11:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

andrás! dehiszen mi ismerjük egymást Ildivel, még ha nem is ugrik be teljesen kapásból! a szoci és Dugó révén is!

és még egy kérdés, mer arra már nem emléxem: a sok műszakis között, aki itt tag, van olyan, aki statikusi képességekkel bír?
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 11:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

akkor ez jelen esetben kivétel, és ennek örülök, mert másnak jelen pillanatban most éppen nem tudok ;-)
statikus kell? a tomzi a te embered (bár én is elég jól megállok a lábamon, még erős szélben is)
Vissza az elejére
gümec
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 14:25  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Megszámoltam: a 16 tagból csak 3-at nincs szerencsém ismerhetni, eddig. Sajna.
Hanem próbáltam privát mélt küldeni, de nem sikerült, mer ahhoz már tényleg regisztrálódni kell, ezért nyomulok itt a fórumon. Hogy akkor hogy érhetem el Tomzit? Régen megvolt a mobilja, de hol van az már...!Sad
Nekem amúgy te is teljesen megfelelnél, sőt megtiszteltetés, stb, de most olyan statikus kell, akinek papírja van róla, és nem csak erős szélben, de a szomszédok előtt is megáll...
Ha - teljességgel érthető módon - nem akarod a világháló nyilvánossága előtt kiteregetni, Bartalócot hol találhatom, megtennéd, hogy elüldöd nekem a megoldást?
köszi-köszi
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2005.06.15. | 15:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

kontakt elküldve, email címed kitörölve, mert megszerzik a rablók, aztán küldik a szemetet (ezért nem látszanak a mi címeink sem, de egyébként is azt hittem, hogy neked még megvannak az adatok).

papírom egyébként nekem is van, együtt végeztem a tamással (és ezt neked is tudnod kellene, annyira, hogy most el is bizonytalanodtam kicsit, az vagy-e, akire gondolok ;-)
Vissza az elejére
gümec
HozzászólásElküldve: 2005.06.21. | 14:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

oly tempóban öregszem, hogy nem emléxem már, melyiktek milyen szakon végzett az út/víz/egyéb dolgok építése tekintetében. bár most, h. mondod, rémlik valami, miszerint te egyszer télleg mintha elrontottál volna valami óriási rajzot, ahol a betont az előírt helyett véletlenségből* valami másra szinezted, és az télleg inkább egy ~ház terve volt, mint vízé vagy úté... (most evvel vagy nagyon melléfogtam, vagy sikerül eloszlatnom a kétségeket afelől, hogy én vagyok-e én. )

időközben szerencsére akadt egy statikus, ígyhát megoldódni láccik a kérdés, de köszi szépen még1x!

*tudom-tudom ám! Wink
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.02.2. | 22:38  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

ildi írta:
h más is olvassa-e, mert én is, és elképesztő aktivitást tervezek. Majd jól meglátjátok:)

Kotorászok itt a régmúlt polcain, és ennek kapcsán felhorgad bennem a kíváncsiság, hogy ez vajon mi lehetett, mi volt az, amire az Ildi gondolt, amikor a fenti szavakat leírta. Vajon Te magad tudod-e még, vagy örökre a feledésé lett az akkori vágy?
Vissza az elejére
ildi
HozzászólásElküldve: 2007.02.6. | 19:28  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

emlékszem az érzésre! voltunk egymás után több helyen, véletlenül, és véletlenül mind nagyon klassz volt, már csak arra emlékszem, h az egyik egy arborétum volt... Sajnos mégsem vagyok elég grafomán, pedig akkor legalább itt szépen elmerenghetnék a leírtakon, s nem veszne a feledés homályába a sok-sok élmény. mindenesetre boldog vagyok, h akár meg is tehetem, ha újra felhorgad a vágy. reszkessetek Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
2 / 3 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3  Következő
Tartalomjegyzék / vendékönyv / guestbook

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban