Szerző |
Üzenet |
< / szerintem / kulinária |
|
Elküldve:
2008.11.4. | 19:37
|
|
|
|
tamás írta: |
Szabó pincészet, Hosszúhetény.
|
Hozzá is eljutott a MN újságírója, itt az eredmény. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.08.23. | 14:36
|
|
|
|
figyelem, a corában kapni fóliázott, érett marhahúst - pörköltnek valót vettünk, ami nyakból, lábszárból és lapockából áll
puha, szaftos, omlós lett a végeredmény, ennek eredményeként ma Adrienne betért a marhapörkölt-hívek nagy családjába |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.08.23. | 15:01
|
|
|
|
Egyszerűen rá van írva, hogy "érlelt"? Honnan érkezik, gyártó cég? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.08.23. | 15:23
|
|
|
|
hazamegyek, megnézem a csomagolóanyagot, referálok majd
magyar tarkából van a cucc, és mintha korábban olvastam volna róla beharangozót az újságokban, hogy jön ilyen termék
nem olcsó, a szelet húsok 3eHUF, a pörköltnekvaló 2eHUF per kiló
viszont hozzánk közelebb van a cora, mint a csarnok |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.08.23. | 18:03
|
|
|
|
Határesetnek tűnhet, de ez is kulináris téma, és hát megy a Fröccskultúra kampány is, ugye. Volt egy vakteszt, vesztett a szóda. Engem megnyugtat, mert így továbbra sem kell a Hunyadi térre járnom emiatt, vehetek Szentkirályit akármelyik boltban, hehe. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.08.23. | 18:06
|
|
|
|
jaja, olvastam, de azért fílingre mégis jobb szifonból/ballonból készíteni
még vmi: a lidl saját márkás szénsavas vize erre alkalmatlan, alig van benne co2 |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.08.24. | 11:46
|
|
|
|
A vaktesztben szereplő szódáról is azt írták ugye, hogy nem volt benne elég cucc. Illetve volt, de túl gyorsan kipezsgett, ami a végeredményt illetően pont ugyanaz, mintha nem is lett volna. A Millenáris Fogadóban lévő nagypalackos valamivel is ez a baj: a végtermékben nincs buborék (és az ráadásul langyos is). |
Legutóbb anda szerkesztette (2009.08.24. | 13:21), összesen 1 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.08.24. | 13:08
|
|
|
|
nu, a marhaparaméterek:
- magyartarka, ínmentes húsdarabok
- a hajdúnánási Lac-Hús Kft. gyártja a Corának
- fekete műa tálcára csomagolt, Darfresh-technológiával
- aszongya a csomagolás, hogy "Garantáltan porhanyós, zamatos, érett marhahús" |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.08.24. | 13:23
|
|
|
|
És tényleg más lett az eredmény, vagy csak önszuggesztió? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.08.24. | 13:26
|
|
|
|
sima, átlaghentesnél vett átlaghúshoz képest messze sokkal jobb a cucc, tényleg nincsenek benne inak, úgy puhult meg, hogy nem kellett szétfőzni
mondom, Adrienne-t ezzel sikerült átállítani a marhapörkölt-hívők táborába - ő nagyon nem bírja a kicsit is rágós húsokat |
|
|
|
|
|
 |
|