|
Kedves látogató!
Jelenleg nem tudsz írni ebbe a vendégkönyvbe, ami pedig pont ezért lett iderakva. A spambotok megtaláltak minket is (pedig jajjde kis pont vagyunk az internetbe), és elkezdtek mocskot önteni befele. Ezért most ide is csak regisztrált tagok körmölhetnének, ha akarnának. Ez mindaddig így lesz, amíg nem lelünk valami megoldást a robotok kizárására. Köszönjük a megértést!
Írtam ezt valamikor, aztán később újra megnyitottam a szekciót, és volt is egy kis nyugalom. Ami persze nem tartott örökké, megint próbálkozni kezdtek a kötsögök. Ezért újra bezárunk, de most nem ígérem könnyelműen azt, hogy keresni fogom a megoldást, mert időközben az derült ki, hogy nem nagyon van. Nyilván lehetne tovább kutatni, erőltetni ezt a dolgot, de ugyanakkor annyira csekély itt a forgalom, hogy nem érzem azt, megérné egyáltalán.
Tehát ezt most itt hagyom egy darabig, aztán valószínűleg megszüntetem, mert egy zárt vendégkönyvnek semmi értelme nincs. Addig itt egy email cím, ha szeretnél valamit, írj nekem, meg egyébként is azt kérem, hogy idetévedés és szándék esetén ne torpanj meg, hanem jelezz nekem. Ha elegendő impulzust kapok, akkor talán megmozdulok, hogy megoldjam ezt a helyzetet.
Tehát írj ide (nem kattintható, kézzel kell átírni, szent ég!):
Kösz. |
|
|
|